প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঈদ-উল-আজহা থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
29 JUN 2023 10:24AM by PIB Imphal
ঈদ-উল-আজহা থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঈদ-উল-আজহাগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। নুমিৎ অসি লাকপদা মীপুম খুদিংমক হরাওবা অমসুং নুংঙাইবা পুরকপা ওইরসনু। নুমিৎ অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা পুন্না অমসুং নুংশিননা হিংমিন্নবগী ৱাখল্লোন হেনগৎলকপা ওইরসনু। ঈদ মুবারক !”

Prime Minister's Office
PM extends greetings to everyone on the occasion of Eid-ul-Adha
29 JUN 2023 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to everyone on the occasion of Eid-ul-Adha.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Greetings on Eid-ul-Adha. May this day bring happiness and prosperity to everyone. May it also uphold the spirit of togetherness and harmony in our society. Eid Mubarak!”