ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବର୍ଲିନ ଠାରେ ଆୟୋଜିତ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅଲମ୍ପିକ୍ସ ଗ୍ରୀଷ୍ମକାଳୀନ କ୍ରୀଡାରେ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ କ୍ରୀଡାବିତମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 JUN 2023 9:38AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ବର୍ଲିନ ଠାରେ ଆୟୋଜିତ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅଲମ୍ପିକ୍ସ ଗ୍ରୀଷ୍ମକାଳୀନ କ୍ରୀଡାରେ ଭାରତର ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରିଥିବା ଏବଂ ୭୬ଟି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣପଦକ ସହ ୨୦୨ଟି ପଦକ ଜିତିଥିବା କ୍ରୀଡାବିତମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ବର୍ଲିନ ଠାରେ ଆୟୋଜିତ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅଲମ୍ପିକ୍ସ ଗ୍ରୀଷ୍ମକାଳୀନ କ୍ରୀଡାରେ ଭାରତର ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରିଥିବା ଏବଂ ୭୬ଟି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣପଦକ ସହ ୨୦୨ଟି ପଦକ ଜିତିଥିବା ଅସାଧାରଣ କ୍ରୀଡାବିତମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ସେମାନଙ୍କ ସାଫଲ୍ୟରେ ଦଳଗତ ଭାବନାକୁ ଆମେ ସ୍ୱାଗତ କରୁଛୁ ଓ ଏହି ଅସାଧାରଣ କ୍ରୀଡାବିତମାନଙ୍କ ଅଧ୍ୟବସାୟକୁ ସାଧୁବାଦ ଜଣାଉଛୁ ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates athletes for their performance in Special Olympics Summer Games in Berlin
28 JUN 2023 9:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated athletes who represented India at the Special Olympics Summer Games in Berlin and won 202 medals including 76 Gold Medals.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Congratulations to our incredible athletes who represented India at the Special Olympics Summer Games in Berlin and won 202 medals including 76 Gold Medals. In their success, we celebrate the spirit of inclusivity and applaud the perseverance of these remarkable athletes.”