প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বর্লিন্দা পাংথোকপা স্পিসিএল ওলেম্পিক সম্মর গেমসতা মখোয়গী পর্ফোমেন্সগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 JUN 2023 9:38AM by PIB Imphal
বর্লিন্দা পাংথোকপা স্পিসিএল ওলেম্পিক সম্মর গেমসতা ভারতকী মহুৎশীন্দুনা শরুক য়াখিবা শান্নরোয়শিং অমসুং সনাগী মেদল ৭৬ য়াওনা মেদল ২০২ ফংখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“স্পিসিএল ওলেম্পিক সম্মর গেমসতা ভারতকী মহুৎশীন্দুনা শরুক য়াখিবা শান্নরোয়শিং অমসুং সনাগী মেদল ৭৬ য়াওনা মেদল ২০২ ফংখিবদা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিং থাগৎচরি। মখোয়গী মাইপাকপদা, মীওই খুদিংমক শরুক য়াবগী থৌনা অদু ঐখোয়না হরাওবা ফোঙদোক্লি অমসুং হায়রিবা শান্নরোয়শিং অসিগী খাংবা কনবা থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates athletes for their performance in Special Olympics Summer Games in Berlin
28 JUN 2023 9:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated athletes who represented India at the Special Olympics Summer Games in Berlin and won 202 medals including 76 Gold Medals.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Congratulations to our incredible athletes who represented India at the Special Olympics Summer Games in Berlin and won 202 medals including 76 Gold Medals. In their success, we celebrate the spirit of inclusivity and applaud the perseverance of these remarkable athletes.”