Prime Minister's Office
PM congratulates GeM India’s top performers for their remarkable contributions
28 JUN 2023 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated GeM India’s top performers for their remarkable contributions.
In a tweet thread, Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal had informed that top performers of GeM India have been recognised and rewarded at the Kreta-Vikreta Gaurav Samman Samaroh 2023. MOHFW wins Kreta Vikreta Gaurav Sammaan Samaaroh 2023. The award event was organised by Government e-Marketplace of the Ministry of Commerce and Industry.
Responding to the tweet thread by Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations to @GeM_India's top performers for their remarkable contributions. Such efforts strengthen India's journey towards prosperity and self-reliance.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী শিংথানিঙাই ওইবা থবকশিংগীদমক জি.ই.এম ইন্দিয়াগী মাংজিল থানা থবক তৌরিবশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 JUN 2023 9:40AM by PIB Imphal
মখোয়গী শিংথানিঙাই ওইবা থবকশিংগীদমক জি.ই.এম ইন্দিয়াগী মাংজিল থানা থবক তৌরিবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ থ্রিদ অমদা, কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালনা হায়খি জি.ই.এম ইন্দিয়াগী মকোক্তা লৈরিবশিং ইকায়খুম্নবা উৎলে অমসুং ক্রেতা-ভিক্রেতা গৌরব সম্মান সমরোহ ২০২৩ পীরে। হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রি ক্রেতা-ভিক্রেতা গৌরব সম্মান সমরোহ ২০২৩ ফংলে। কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রি মিনিস্ত্রিগী গভর্নমেন্ত ই-মার্কেতপ্লেসনা মনা পীবগী থৌরম অদু পাংথোকপনি।
শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী ত্বিৎ থ্রিদকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মখোয়গী শিংথানিঙাই ওইবা থবকশিংগীদমক @GeM_India's মকোক্তা লৈরিবশিং থাগৎচরি। অসিগুম্ব থবকশিংনা নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং মশাগী ওক্নবা পুথোকচবা মাইকৈদা থাংজিনবা ভারতকী খোঙচৎ মপাঙ্গল কনখৎহনগনি”।