প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ইজিপ্তকী মমিং লৈরবা য়োগ ইন্সত্রক্তর কুমারী রীম জাবক অমসুং কুমারী নদা অদেলগা উন্নখ্রে
25 JUN 2023 5:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ইজিপ্তকী মমিং লৈরবা য়োগ ইন্সত্রক্তর অনি, কুমারী রীম জাবক অমসুং কুমারী নদা অদেলগা কাইরোদা জুন 24, 2023দা উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়না য়োগদা কত্থোকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লদুনা ভারত্তা লাক্নবা পুক্নিং থৌগৎখি। ইজিপ্ততা য়োগদা মীয়াম্না থৱাই য়াওনবগী ৱাফমসু মখোয়না প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা পাউদমখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Ms. Reem Jabak and Ms. Nada Adel, prominent Egyptian Yoga instructors
25 JUN 2023 5:21AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi met with two prominent young Yoga instructors, Ms. Reem Jabak and Ms. Nada Adel, on 24 June 2023, in Cairo.
Prime Minister praised them for their commitment to Yoga and encouraged them to visit India. They informed the Prime Minister of the great enthusiasm for Yoga in Egypt.