প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘গিনিজ ৱৰ্ল্ড ৰেকৰ্ড’ৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চুৰাটক অভিনন্দন জনাইছে
22 JUN 2023 6:53AM by PIB Guwahati
‘এটা স্থানত অনুষ্ঠিত যোগ অধিবেশনত সৰ্বাধিক সংখ্যক জনসমাৱেশ সম্ভৱ কৰাৰ বাবে’ চুৰাটে ‘গিনিজ ৱৰ্ল্ড ৰেকৰ্ড’ত স্থান লাভ কৰাত অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
গুজৰাটৰ গৃহ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰ্ষ সংঘৱীৰ এটি ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে;
"অভিনন্দন চুৰাট! এয়া এক উল্লেখযোগ্য সাফল্য।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Surat for Guinness world record
22 JUN 2023 6:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Surat for a Guinness world record for the largest gathering of people for a yoga session in one place.
Responding to the tweet of MoS Home in Gujarat, Shri Harsh Sanghavi, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations Surat! A remarkable feat.”