প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গিনেস ৱার্ল্দ রেকোর্দ থম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা সুরত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
22 JUN 2023 6:53AM by PIB Imphal
মফম অমদা য়োগ শান্নবগী থৌরম অমা পাংথোক্নবা মীওই মশিং খ্বাইদগী য়াম্না তিনবগী গিনেস ৱার্ল্দ রেকোর্দ অমা থম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুরত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
গুজরাত্তা হোমগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী হর্স সঙ্গবীগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“সুরত থাগৎপা ফোঙদোকচরি ! শিংথানিঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Surat for Guinness world record
22 JUN 2023 6:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Surat for a Guinness world record for the largest gathering of people for a yoga session in one place.
Responding to the tweet of MoS Home in Gujarat, Shri Harsh Sanghavi, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations Surat! A remarkable feat.”