প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা একাদমিক অমদি পব্লিক ইন্তলেকচুএল প্রোফেসর নিকোলাস তলেবকা উনবা
21 JUN 2023 8:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা অমেরিকান মেথমেতিকেল স্তেতিস্তিক্সিয়ন, একাদমিক্সিয়ন, পব্লিক ইন্তলেকচুএল অমদি অইবা প্রোফেসর নিকোলাস তলেবকা ঙসি নিউ য়োর্ক, য়ু.এস.এ.দা উনখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রোফেসর তলেবপু পব্লিক ইন্তলেকচুএল অমা ওইনা মায় পাকপগীদমক অমদি রিস্ক অমদি ফ্রেজিলিতীকী অরুবা ৱাখল্লোনশিংবু মীয়াম্না পাম্নবা ৱাফম ওইহল্লকপগীদমক শিংথাখি‍।
প্রোফেসর তেলবকা ৱারী শানবদা, প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নহা ওইরিবা ওন্ত্রপ্রিন্যুরশিংগী খুদোংথিবা মায়োক্ননিংবগী মতিং অমদি ভারত্তা খুমাঙ চাওশিল্লক্লিবা স্তার্ত-অপ ইকোসিস্তেমগী মতাঙদা ৱাফম কয়া থমখি‍।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Prof. Nicholas Taleb, academic and public intellectual
21 JUN 2023 8:24AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met distinguished American mathematical statistician, academician, public intellectual and author, Prof. Nicholas Taleb, today, in New York, USA.
Prime Minister complemented Prof. Taleb on his success as a public intellectual and for bringing complex ideas of risk and fragility into popular conversation.
In his conversation with Prof. Taleb, Prime Minister also highlighted risk-taking abilities of India’s young entrepreneurs and growing start-up ecosystem in India.