প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা USকী মকোক থোংবা হেল্থ এক্সপর্তশিংগা উন্নখ্রে
21 JUN 2023 9:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা USকী হেল্থ সেক্তরগী মকোক থোংবা হেল্থ এক্সপর্তশিংগা USAগী ন্যু য়োর্ক্তা ঙসি উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী অমসুং এক্সপর্তশিংনা ক্বালিতী হেল্থকেয়র পীনবা দিজিতেল তেক্নোলোজী শিজিন্নবা, ইন্তিগ্রেতিব মেদিসিন্দা অহেনবা মিৎয়েং চঙবা অমসুং হেল্থকেয়র প্রিপিয়র্দনেস হেন্না ফনা লৈবগী হীরম য়াওনা হকশেলগী তোঙানবা দোমেনশিংগা মরী লৈনবা তোঙান-তোঙানবা ৱাফম কয়া খন্ন-নৈনখি।
ৱারী শানবা অসিদা শরুক য়াখিবা এক্সপর্তশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং মখাদা পীরিঃ
• তেক্সাসকী নেস্নেল স্কুল ওফ ত্রোপিকেল মেদিসিনগী দীন, দাঃ পীতর হোতেজ
• তেক্সাসকী ভিরোভেক্সকী CEO, দাঃ সুনিল এ. দেবিদ
• জেনেরেল কেতালীস্তকী এদভাইজর, দাঃ স্তেফেন ক্লাস্কো
• পেনসীল্ভেনিয়া য়ুনিভর্সিতীগী হ্বার্তন স্কুলগী হেল্থকেয়র মেনেজমেন্তকী প্রোফেসর, দাঃ লোতন আর. বর্ন্স
• ভেরিলী লাইফ সাইন্সকী ফাউন্দিং প্রসিদেন্ত, দাঃ ভিভিয়ন এস. লী
• জোন হোপকিন্স ব্লুমবর্গ স্কুল ওফ পব্লিক হেল্থ অমসুং জোন হোপকিন্স স্কুল ওফ মেদিসিন্দা লৈবা নোবেল ফংলবা অমসুং মোলিক্যুলর বাইওলোজিস্ত, ফিজিসিয়ন, দাঃ পীতর এগ্রে

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with a group of leading US Health experts
21 JUN 2023 9:06AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met a group of leading US experts from the health sector, today, in New York, USA.
Prime Minister and the experts discussed various matters pertaining to the domain of health including use of digital technologies for quality healthcare, greater focus on integrative medicine & better healthcare preparedness.
The details of experts who participated in the interaction are as under:
• Dr. Peter Hotez, Founding Dean of the National School of Tropical Medicine, Texas
• Dr. Sunil A. David, CEO of ViroVax based in Texas
• Dr. Stephen Klasko, Advisor to General Catalyst
• Dr. Lawton R. Burns, Professor of Healthcare Management, Wharton School, University of Pennsylvania
• Dr. Vivian S. Lee, Founding President, Verily Life Sciences
• Dr. Peter Agre, Physician, Nobel laureate and molecular biologist, at the Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health and Johns Hopkins School of Medicine.