প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস. নেস্নেল সেক্যুরিতী এদভাইজরনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী ৱারি শানখ্রে
এন.এস.এ. সুলিভাননা পি.এম.দা বাইলেতরেল কোওপরেশনগী সেক্তর কয়া অমদা খুমাং চাউশিল্লক্লিবা অদুগী মতাংদা খঙহনখ্রে
মহাক্না খঙহনখি মদুদি রাস্ত্রপতি বাইদেন্না পি.এম.বু স্তেততা লাকপা মতমদা ওক্নবা খৌরাংনা ঙাইরি
পি.এম.না ভারত-য়ু.এস.কী কমপ্রেহেন্সিব গ্লোবল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী চাউখৎলক্লিবা অমসুং চেৎশিল্লক্লিবা মরি অসিদা অপেনবা ফোংদোকখি
পি.এম.না ফোংদোরকখি মদুদি মহাক্না রাস্ত্রপতি বাইদেনগা পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাই ওইবা মওংদা ৱারি-ৱাতাই শাননবগীদমক্তা খৌরাংনা ঙাইরি
13 JUN 2023 8:02PM by PIB Imphal
য়ু.এস.কী নেস্নেল সেক্যুরিতী এদভাইজর, হিস এক্সেলেন্সী, শ্রী জেক সুলিভান্না ঙসি প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারি শানখ্রে।
এন.এস.এ. সুলিভাননাপি.এম.দা বাইলেতরেল কোওপরেশনগী সেক্তর কয়া অমদা খুমাং চাউশিল্লক্লিবা অদুগী মতাংদা খঙহনখ্রে। মহাক্না খঙহনখি মদুদি রাস্ত্রপতি বাইদেন্না পি.এম.বু স্তেততা লাকপা মতমদা ওক্নবা খৌরাংনা ঙাইরি।
পি.এম.না ভারত অমসুং য়ু.এস.কী মরক্তা কমপ্রেহেন্সিব গ্লোবল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী চাউখৎলক্লিবা অমসুং চেৎশিল্লক্লিবা মরি অসিদা অপেনবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্না প্রোদক্তিব ঔইবা খোংচৎ অমগীদমক্তা খৌরাংনা ঙাইরি অমসুং রাস্ত্রপতি বাইদেনগা বাইলেতরেল, রিজনেল অমসুং লৈবাক অনিমক্কী কান্নগদবা গ্লোবল ইশুশিংগী মতাংদা পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাইবা ওইবা মওংদা ৱারি-ৱাতাই শানবা পাম্লি হায়খি।

Prime Minister's Office
US National Security Advisor calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
NSA Sullivan briefs PM on the progress in various sectors of bilateral cooperation
He conveys that President Biden looks forward to welcoming PM on the State Visit
PM expresses satisfaction at the growing and deepening India-US Comprehensive Global Strategic Partnership
PM conveys that he looks forward to an engaging conversation with President Biden
13 JUN 2023 8:02PM by PIB Delhi
US National Security Advisor, H.E. Mr. Jake Sullivan, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
NSA Sullivan briefed Prime Minister on the progress in various sectors of bilateral cooperation. He conveyed that the US President Biden looked forward to welcoming Prime Minister on the State Visit.
PM expressed satisfaction at the growing and deepening Comprehensive Global Strategic Partnership between India and the US.
Prime Minister said that he looked forward to a productive visit and an engaging conversation with President Biden on bilateral, regional and global issues of mutual interest.