প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নহাশিংবু মশানা মশাবু থাজবা পোকহল্লিবা রোজগার মেলাশিংগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা ইবা আর্তিকল অমা মীয়ামদা শিয়র তৌখি
13 JUN 2023 2:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নহাশিংবু মশানা মশাবু থাজবা পোকহল্লিবা রোজগার মেলাশিংগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা ইবা আর্তিকল অমা মীয়ামদা শিয়র তৌখি।
কেন্দ্রগী পর্সোনেল, পব্লিক গ্রীভান্সেস অমসুং পেন্সনগী রাজ্য মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা তৌরকপা ত্বীত অমা অমুক হন্না ত্বীত তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা রোজগার মেলাশিং অসিনা করম্না নহাশিংবু মশানা মশাবু থাজবা পোকহনবগে অমসুং লৈবাক অসিগী চাউখৎ-থৌরাংদা অহোংবা পুরক্নবগী মচাক অমা ওইনা মখোয়বু করম্না পুক্নিং থৌগৎপগে হায়বসিগী মতাংদা শন্দোক্না তাকখি।”

Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Jitendra Singh on Rozgar Melas empowering the youth
13 JUN 2023 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Jitendra Singh on Rozgar Melas empowering the youth.
Retweeting a tweet by Union Minister of State for Personnel, Public Grievances and Pension Dr Jitendra Singh, the Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Dr Jitendra Singh elaborates how Rozgar Melas are empowering the youth and encouraging them to act as catalyst in national development.”