Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Jitendra Singh on Rozgar Melas empowering the youth
13 JUN 2023 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Jitendra Singh on Rozgar Melas empowering the youth.
Retweeting a tweet by Union Minister of State for Personnel, Public Grievances and Pension Dr Jitendra Singh, the Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Dr Jitendra Singh elaborates how Rozgar Melas are empowering the youth and encouraging them to act as catalyst in national development.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে যুৱক-যুৱতীসকলক সবলীকৰণ কৰা ৰোজগাৰ মেলাৰ ওপৰত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডাঃ জিতেন্দ্ৰ সিঙৰ লেখা শ্বেয়াৰ কৰে
13 JUN 2023 2:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰোজগাৰ মেলাৰ মাধ্যমত যুৱক-যুৱতীসকলক সবলীকৰণ কৰাৰ ওপৰত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডাঃ জিতেন্দ্ৰ সিঙৰ এটা লেখা শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় কৰ্মচাৰী, লোক অভিযোগ আৰু পেন্সন বিভাগৰ ৰাজ্য মন্ত্ৰী ডাঃ জিতেন্দ্ৰ সিঙৰ এটা টুইট ৰিটুইট কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছে:
"কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডাঃ জিতেন্দ্ৰ সিঙে বিস্তাৰিতভাৱে কৈছে যে কেনেদৰে ৰোজগাৰ মেলাই যুৱক-যুৱতীসকলক অধিকাৰ সম্পন্ন কৰি আছে আৰু তেওঁলোকক ৰাষ্ট্ৰীয় বিকাশত প্ৰভাৱক হিচাপে কাম কৰিবলৈ উৎসাহিত কৰি আছে।"