Prime Minister's Office
When it comes to embracing latest technology, the people of India are undisputed champions: PM
10 JUN 2023 4:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the innovative zeal and great adaptability of citizens of India and has reiterated the government's commitment keep this momentum going in the times to come.
Replying to a tweet by a citizen about the strides that the country has made in the field of digital payments, the Prime Minister tweeted :
"When it comes to embracing latest technology, the people of India are undisputed champions! They have shown an innovative zeal and great adaptability. This change is visible across India and we will keep this momentum going in the times to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মতম অসিগি খ্বাইদগী নৌবা তেক্নোলোজী শিজিন্নবগী মতাংদদি, ভারতকী মীয়াম অসি নমথবীনবা লৈত্রবা চেম্পিয়নশিংনি: পি.এম.
10 JUN 2023 4:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী প্রজাশিংগী অনৌবা ৱাখল্লোন পুথোক্নিংবগী অপাম্বা-অনিংবা অমসুং এদাপ তৌবা ঙম্বগী মতিক অদুবু থাগৎখি অমসুং লাক্কদবা মতমশিংদা মসিগী খোংজেল অসিবু কাইহন্দনা থম্নবা সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদুবু অমুক হন্না পনখি।
দিজিতেল পেমেন্তশিংগী লমদা লৈবাক অসিনা খুমাং চাউশিনখিবশিং অদুগী মতাংদা পল্লদুনা নাগ্রিক অমনা তৌরকপা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“মতম অসিগী ওইবা খ্বাইদগী নৌবা তেক্নোলোজী শিজিন্নবগী মতাংদদি, ভারতকী মীয়াম অসি অসি নমথবীনবা লৈত্রবা চেম্পিয়নশিংনি! মখোয়না অনৌবা ৱাখল্লোন পুথোক্নিংবগী অপাম্বা-অনিংবা অমসুং এদাপ তৌবা ঙম্বগী মতিক অদুবু উত্থোকখি। মসিগী অহোংবা অসি ভারত শিনবা থুংনা উবা ফংলি অমসুং লাক্কদবা মতমশিংদা ঐখোয়না মসিগী খোংজেল অসিবু কাইহন্দনা থমগনি। ”