Prime Minister's Office
CEO of OpenAI, Sam Altman calls on PM
09 JUN 2023 10:44AM by PIB Delhi
Mr. Sam Altman, the CEO of OpenAI had called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi yesterday.
Replying to a tweet by CEO of OpenAI, Sam Altman, the Prime Minister tweeted:
“Thank you for the insightful conversation Sam Altman. The potential of AI in enhancing India’s tech ecosystem is indeed vast and that too among the youth in particular. We welcome all collaborations that can accelerate our digital transformation for empowering our citizens.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି ଓପନଏଆଇ ର ସିଇଓ ସାମ ଅଲ୍ଟମ୍ୟାନ
09 JUN 2023 10:44AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଓପନଏଆଇ ର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ସାମ ଅଲ୍ଟମାନ ଗତକାଲି ସାକ୍ଷାତ କରିଥିଲେ ।
ଓପନଏଆଇର ସିଇଓ ସାମ ଅଲ୍ଟମ୍ୟାନଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ସାମ୍ ଅଲ୍ଟମ୍ୟାନ୍ଙ୍କୁ ବାର୍ତ୍ତାଳାପ ପାଇଁ ଧନ୍ୟବାଦ । ଭାରତର ବୈଷୟିକ ଇକୋସିଷ୍ଟମକୁ ବଢାଇବାରେ ଏଆଇ ର ସମ୍ଭାବନା ବାସ୍ତବରେ ବିସ୍ତୃତ ଏବଂ ବିଶେଷ ଭାବରେ ଯୁବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ରହିଛି । ଆମେ ସମସ୍ତ ମିଳିତ ଉଦ୍ୟମକୁ ସ୍ୱାଗତ କରୁଛୁ ଯାହା ଆମ ନାଗରିକଙ୍କୁ ସଶକ୍ତିକରଣ ପାଇଁ ଡିଜିଟାଲ୍ ପରିବର୍ତ୍ତନକୁ ତ୍ୱରାନ୍ୱିତ କରିପାରିବ ।”