Prime Minister's Office
CEO of OpenAI, Sam Altman calls on PM
09 JUN 2023 10:44AM by PIB Delhi
Mr. Sam Altman, the CEO of OpenAI had called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi yesterday.
Replying to a tweet by CEO of OpenAI, Sam Altman, the Prime Minister tweeted:
“Thank you for the insightful conversation Sam Altman. The potential of AI in enhancing India’s tech ecosystem is indeed vast and that too among the youth in particular. We welcome all collaborations that can accelerate our digital transformation for empowering our citizens.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওপনএআইগী সি.ই.ও সাম অলতমান্না প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
09 JUN 2023 10:44AM by PIB Imphal
ঙরাং ওপনএআইগী সি.ই.ও সাম অলতমান্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
ওপনএআইগী সি.ই.ও সাম অলতমানগী ত্বিৎ অমা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“সাম অলতমানগা মনুং থিৎনা ৱারি শানবগীদমক অদোম থাগৎচরি। এ.আইনা ভারতকী তেক্নোলোজিগী থবকশিংদা পীরিবা খুদোংচাবা অসি তশেংনা পাক চাউই অমসুং মসি মরুওইনা নহারোলশিংগী মরক্তসু শীজিন্নরে। ঐখোয়গী নাগরিকশিং শক্তি পীনবা ঐখোয়গী দিজিতেলগী অওনবশিং য়াংখৎনবা মতেং পীনবা খুদিংমক ঐখোয়না তরাম্না ওক্লি”।