প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জুনগী ২১দা পাংথোক্কদবা ৯শুবা অন্তরাস্ত্রিয়া য়োগ দিবসকীদমক্তা প্রজা মীয়ামদা নিংশিংবা
31 MAY 2023 8:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুনগী ২১দা পাংথোক্কদবা ৯শুবা অন্তরাস্ত্রিয়া য়োগ দিবসকীদমক্তা প্রজা মীয়ামদা নিংশিংখ্রে। শ্রী মোদীনা ঐখোয় ময়াম শেম-শারিসি অমসুং ঐখোয়গী ৱাখল-লৌশিং হেনগৎহল্লিবা অমসুং হকচাং ফনা থম্লিবা অরিবা চৎনবী অসিগী থৌরম অসি পাংথোক্লসি হায়না হায়খি।
আয়ুশ মন্ত্রালয়না তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“অন্তরাস্ত্রিয়া য়োগ দিবসকীদমক্তা চয়োল অহুম খক্তমক ঙাইরে!
ঐখোয় ময়াম শেম-শারিসি অমসুং ঐখোয়গী ৱাখল-লৌশিং হেনগৎহল্লিবা অমসুং হকচাং ফনা থম্লিবা অরিবা চৎনবী অসিগী থৌরম অসি পাংথোক্লসি।
ঐখোয় ময়াম হকচাং হেন্না ফবা অমসুং হেন্না নুংঙাইবা খুনাই অমা শেম্লসি।”

Prime Minister's Office
PM reminds citizens for 9th International Day of Yoga on 21st June
31 MAY 2023 8:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reminded citizens for the 9th International Day of Yoga on 21st June. Shri Modi has said that let us gear up and celebrate this ancient practice that enhances our mental and physical well-being.
In response to a tweet by the Ministry of Ayush, the Prime Minister said;
"Just three weeks left for International Yoga Day!
Let us gear up and celebrate this ancient practice that enhances our mental and physical well-being. Let us create a healthier and happier society."