প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা ভারত: মীপুম খুদিংমক্কী ইজত লৈবা পুন্সি অমা
01 JUN 2023 6:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা য়াম্না তৌইনা মশাবু লৈবাক অসিগী “প্রধান সেৱক” নি হায়না হায়খি অমসুং ভারতকী প্রজাশিংবু পোলিসী দিজাইন খুদিংমক্কী খ্বাইদগী মরু ওইবা মফম অমা খল্লি। মহাক্কী ফিদম্নিংঙাই ওইরবা লুচিং, মীনুংশি চাউবা মতৌ, মীওইবা জাতিগী হকশিং অমসুং গনতন্ত্রবু ইকাইখুম্নবা, অমসুং দিকেদ কয়াদগী মীয়ামগী সেবা থৌবগী য়াম্লবা এক্সপরিয়েন্সশিং অসিনা মহাকপু ভারতকী চৎনবীশিং, মহাক্কী হৌরকফম কাওহন্দে। মসিনা ভারতকী মীয়ামগী, মরু ওইনা লাইরবশিং অমসুং ঐখোয়গী খুনাই অসিদা খ্বাইদগী হেন্না শোত্থরবা কাংলুপশিংনা থেংনরিবা খুদোংথিবশিং অমসুং ময়োক্নরিবা অৱাবশিং অদুবু ময়েক শেংনা খঙবা ঙম্বা খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্কী ওফিস অদুগী মতাংদা মশক তাক্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা প্রধান মন্ত্রীগী ৱেবসাইত্তগী অর্তিকল অমা শিয়র তৌরকখি।
সর্বিস দেলিবরীগী অশোইবা অমত্তা য়াওদ্রবা রেকোর্দকী খুত্থাংদা ময়ামদগী তোল্ল-তারবা শোত্থরবশিংগীদমক্তা ইজত লৈনা হিংবা ঙমহনবা।
#9YearsOfGaribKalyan

Prime Minister's Office
New India: A Life of Dignity for All
01 JUN 2023 6:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi has often referred to himself as the “Pradhan Sewak” of the country and keeps citizens of India at the centre stage of every policy design. His alluring leadership, benevolent nature, respect for human rights and democracy, and decades of rich public service exposure have grounded him in Indian roots. It speaks volumes of the sensitivity of the top office wired in accurately to the pains and concerns of the people of India, particularly the poor and the deprived sections of our society.
The Prime Minister Office has shared an article from the Prime Minister's website.
Ensuring dignity for the downtrodden through an impeccable record of service delivery.
#9YearsOfGaribKalyan