Prime Minister's Office
Prime Minister calls on His Majesty Norodom Sihamoni, The King of Cambodia
Exchange views on close cultural ties and development partnership
His Majesty appreciates and conveys his best wishes for India’s Presidency of G 20
30 MAY 2023 8:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met His Majesty Norodom Sihamoni, the King of Cambodia, who is on his maiden State visit to India from 29-31 May 2023, at the Rashtrapati Bhavan today.
Prime Minister and His Majesty, King Sihamoni underscored the deep civilizational ties, strong cultural and people-to-people connect between both countries.
Prime Minister assured His Majesty of India’s resolve to strengthen the bilateral partnership with Cambodia across diverse areas including capacity building. His Majesty thanked the Prime Minister for India’s ongoing initiatives in development cooperation, and conveyed his appreciation and best wishes for India’s Presidency of G-20.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কেম্বোদিয়াগী নিংথৌ, হিস মেজেস্তী নোরোদোম সিহামোনিগা উনখ্রে
য়াম্না নক্নবা কলচরগী ওইবা মরি অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী পার্তনর্শিপকী মতাংদা তাথোক-তাশিন তৌনখ্রে
হিস মেজেস্তীনা থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং ভারতকী জি.২০গী প্রেসিদেন্সীগীদমক্তা মহাক্কী মাইকৈদগী য়াইফ-পাউজেল পীরকখি
30 MAY 2023 8:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাস্ত্রপতি ভাৱনদা ২০২৩গী মে ২৯দগী ৩১ ফাওবা ভারত্তা রাজনিতিগী ওইবা মহাক্কী খ্বাইদগী অহানবা খোংচত্তা লাকখিবা, কেম্বোদিয়াগী নিংথৌ, হিস মেজেস্তী নোরোদোম সিহামোনিগা উনখ্রে
প্রধান মন্ত্রী অমসুং হিস মেজেস্তী, নিংথৌ সিহামোনিনা লৈবাক আনি অসিগী মরক্তা লৈরিবা য়াম্না লিরবা সভ্যতাগী অচেৎপা মরিশিং, য়াম্না চেৎপা চৎনবী অমসুং মীশিংগী মরক্তা লৈরিবা মরি অদুগী মতাংদা ৱারি শানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হিস মেজেস্তীদা ভারতনা কেপাসিতী বিল্দিং য়াওনা তোঙান-তোঙান হিরম কয়া অমদা কেম্বোদিয়াগা লৈনরিবা বাইলেতরেল পার্তনরশিপ অদুবু হেন্না কনখৎহন্নবগী ফিরেপ অদুগী মতাংদা থাজবা পীখি। হিস মেজেস্তীনা ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক্তা তেংবাং পীনবগী মতাংদা ভারতনা হৌজিক-হৌজিক পাইখৎলিবা অনৌবা থৌরাংশিং অদুগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রীবু থাগৎপা ফোংদোকখি, অমসুং মহাক্কী মাইকৈদগী তৌবীমল খঙবা উৎখি অমসুং ভারতকী জি.-২০গী প্রেসিদেন্সীগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখি।