প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চণ্ডীগড়স্থিত ভাৰতৰ প্ৰথমটো ভাৰতীয় বায়ুসেনাৰ ঐতিহ্য কেন্দ্ৰৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰী
08 MAY 2023 9:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চণ্ডীগড়স্থিত ভাৰতৰ প্ৰথমটো ভাৰতীয় বায়ুসেনাৰ ঐতিহ্য কেন্দ্ৰক প্ৰশংসা কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাজনাথ সিঙৰ এটা টুইট ৰিটুইট কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“এয়া এক প্ৰশংসনীয় প্ৰচেষ্টা, যিয়ে আমাৰ জাতিলৈ আমাৰ বায়ুসেনাৰ চহকী অৱদানক আৰু অধিক উজ্জ্বল কৰি তুলিব।”

Prime Minister's Office
PM lauds India’s first Indian Air Force Heritage Centre in Chandigarh
08 MAY 2023 9:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded India’s first Indian Air Force Heritage Centre in Chandigarh.
Retweeting a tweet by Union Minister for Defence, Shri Rajnath Singh, the Prime Minister said;
“This is a commendable effort, which will further highlight the rich contribution of our Air Force to our nation.”