প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চান্দিগরদা ভারতকী অহানবা ভারতকী এয়র ফোর্স হেরিতেজ সেন্তর অদু থাগৎপা ফোংদোকখি
08 MAY 2023 9:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চান্দিগরদা ভারতকী অহানবা ভারতকী এয়রফোর্স হেরিতেজ সেন্তর অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
কেন্দ্রগী দিফেন্স মন্ত্রী, শ্রী রাজনাথ সিংনা তৌরকপা ত্বীত অমবু অমুক হন্না ত্বীত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়রকখি;
“মসি য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা থৌরাং অমনি, মসিনা ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক্তা ঐখোয়গী এয়র ফোর্সনা লৌখিবা য়াম্না চাউরবা থৌদাং অদুবু মখাতানা উৎথোক্লগনি।”

Prime Minister's Office
PM lauds India’s first Indian Air Force Heritage Centre in Chandigarh
08 MAY 2023 9:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded India’s first Indian Air Force Heritage Centre in Chandigarh.
Retweeting a tweet by Union Minister for Defence, Shri Rajnath Singh, the Prime Minister said;
“This is a commendable effort, which will further highlight the rich contribution of our Air Force to our nation.”