প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গাজিয়াবাদ-অলিগর এক্সপ্রেসৱেদা কিলোমিতর ১০০ শাংবা লম্বীদা বিতুমিনস কনক্রিৎ থাখিববু প্রধান মন্ত্রীনা একনোলেদ্জ তৌখ্রে
য়াম্না মরুওইবা হায়ৱে পরিং অমদা ফংবা ঙমবা শিংথানিংঙাই ওইবা মায় পাকপনি হায়খ্রে
19 MAY 2023 8:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা গাজিয়াবাদ-অলিগর এক্সপ্রেসৱেদা কিলোমিতর ১০০ শাংবা লম্বীদা বিতিমিনস কনক্রিৎ থাখিববু একনোলেদ্জ তৌখ্রে অমদি য়াম্না মরুওইবা হায়ৱে পরিং অমদা ফংবা ঙম্বা শিংথানিংঙাই ওইবা মায় পাকপা অমনি হায়খ্রে‍।
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমদি হায়ৱেজকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী নিতিন গারকরীনা তৌরকপা ত্বীত পরিং অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“য়াম্না মরুওইবা হায়ৱে পরিং অমদা ফংবা ঙম্বা শিংথানিংঙাই ওইবা মায় পাকপা অমনি‍। মসিনা হেন্না ফবা ইনফ্রাস্ত্রকচরগীদমক খোঙজেল অমদি মতমগা চুনবা থৌওং শীজিন্নবদা মরুওইবা মীৎয়েঙ থম্লিবা অসিবু উৎলি‍।”

Prime Minister's Office
PM acknowledges the laying of Bituminous Concrete over a distance of 100 lane kilometers at Ghaziabad-Aligarh Expressway
Says a notable accomplishment on a very important highway route
19 MAY 2023 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the laying of Bituminous Concrete over a distance of 100 lane kilometers at Ghaziabad-Aligarh Expressway and said that it is a notable accomplishment on a very important highway route.
Responding to the tweet thread by Union Minister of Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari, the Prime Minister said;
“A notable accomplishment on a very important highway route. It manifests the importance given to both speed and embracing modern methods for better infrastructure.”