প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতত উদ্ভাৱনৰ সফলতা আৰু উদ্যমিতা পৰিস্থিতিতন্ত্ৰৰ বিষয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডঃ জিতেন্দ্ৰ সিঙে লেখা এক প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
18 MAY 2023 3:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতত উদ্ভাৱনৰ সফলতা আৰু উদ্যমিতা পৰিস্থিতিতন্ত্ৰ সম্পৰ্কে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডঃ জীতেন্দ্ৰ সিঙে লেখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰিছে;
"কেন্দ্ৰীয় ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী ডঃ জীতেন্দ্ৰ সিঙে ভাৰতত উদ্ভাৱনৰ সফলতা আৰু উদ্যমিতা পৰিস্থিতিতন্ত্ৰৰ বিষয়ে লিখিছে।"

Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Jitendra Singh about thriving innovation and entrepreneurship ecosystem of India
18 MAY 2023 3:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Jitendra Singh about the thriving innovation and entrepreneurship ecosystem of India.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Union Minister of State Dr Jitendra Singh writes about the thriving innovation and entrepreneurship ecosystem of India.”