প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী ইন্নোবেসন অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ ইকোসিস্তেম চাউখৎলকপগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহনা ইবা আর্তিকল প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
18 MAY 2023 3:20PM by PIB Imphal
ভারতকী ইন্নোবেসন অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ ইকোসিস্তেম চাউখৎলকপগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“ভারতকী ইন্নোবেসন অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপ ইকোসিস্তেম চাউখৎলকপগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহনা আর্তিকল ইখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Jitendra Singh about thriving innovation and entrepreneurship ecosystem of India
18 MAY 2023 3:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Jitendra Singh about the thriving innovation and entrepreneurship ecosystem of India.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Union Minister of State Dr Jitendra Singh writes about the thriving innovation and entrepreneurship ecosystem of India.”