প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এম.পি অমসুং হান্নগী মিনিস্তর শ্রী রত্তন লাল কাতারিয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 MAY 2023 10:51AM by PIB Imphal
এম.পি অমসুং হান্নগী মিনিস্তর শ্রী রত্তন লাল কাতারিয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এম.পি অমসুং হান্নগী মিনিস্তর শ্রী রত্তন লাল কাতারিয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মীয়ামগী থবক অমসুং খুন্নাইগী অচুম্বা পুরক্নবা মাইকৈদা মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংগীদমক মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। হরিয়ানাদা বি.জে.পি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মহাক্না মরুওইবা থৌদাং অমা লৌরমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria
18 MAY 2023 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pained by the passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria Ji. He will be remembered for his rich contribution towards public service and social justice. He played a key role in strengthening BJP in Haryana. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."