Prime Minister's Office
PM condoles passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria
18 MAY 2023 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pained by the passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria Ji. He will be remembered for his rich contribution towards public service and social justice. He played a key role in strengthening BJP in Haryana. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সাংসদ তথা প্ৰাক্তন মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত ৰত্ন লাল কাটাৰিয়াৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
18 MAY 2023 10:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সাংসদ তথা প্ৰাক্তন মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত ৰত্ন লাল কাটাৰিয়াৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়; "সাংসদ তথা প্ৰাক্তন মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত ৰত্ন লাল কাটাৰিয়া জীৰ বিয়োগত মই ব্যথিত হৈছো। জনসেৱা আৰু সামাজিক ন্যায়ৰ দিশত তেওঁৰ চহকী অৱদানৰ বাবে তেওঁক সদায় স্মৰণ কৰা হ'ব। হাৰিয়ানাত বিজেপিক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁ গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছিল। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো।ওম শান্তি।"