प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले सांसद तथा पूर्व मन्त्री श्री रतनलाल कटारियाको निधनमा शोक व्यक्त गरेका छन्
18 MAY 2023 10:51AM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले सांसद तथा पूर्व मन्त्री श्री रतनलाल कटारियाको निधनमा गहिरो शोक व्यक्त गरेका छन्।
एक ट्वीटमा, प्रधानमन्त्रीले भने;
“सांसद तथा पूर्व मन्त्री श्री रतनलाल कटारिया जीको निधनले दुःखी बनेकी छु। जनसेवा र सामाजिक न्यायका लागि उनको अतुलनीय योगदानको स्मरण गरिनेछ। उनले हरियाणामा भाजपालाई बलियो बनाउन महत्त्वपूर्ण भूमिका निर्वाह गरेका थिए। उनका परिवार र समर्थकहरूलाई समवेदना। ओम शान्ति।”

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria
18 MAY 2023 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pained by the passing away of MP and former Minister Shri Rattan Lal Kataria Ji. He will be remembered for his rich contribution towards public service and social justice. He played a key role in strengthening BJP in Haryana. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."