প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱালমার্তকী সি.ই.ও. শ্রী দগ মেকমিলনগা উনবা
14 MAY 2023 5:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱালমার্তকী সি.ই.ও. শ্রী দগ মেকমিলনগা লোইননা মীফম পাংথোকখি।
ৱালমার্তনা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“ৱালমার্তকী সি.ই.ও., দগ মেকমিলনগা লোইননা পাংথোকখিবা মীফম অদু মাইপাকপা অমা ওইখি। ঐখোয়না হিরম কয়া অমগী মতাংদা মনুং হঞ্জিন্না খন্নখি। ভারতপু ইনভেস্তমেন্তকীদমক্তা মীয়াম্না য়াম্না পাম্নবা মফম অমা ওইরকপা অসি য়াম্না হরাওই।”

Prime Minister's Office
PM meets Walmart CEO, Mr. Doug McMillon
14 MAY 2023 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi had a meeting with Mr. Doug McMillon, CEO of Walmart today.
Replying to a tweet by Walmart, the Prime Minister said;
“The meeting with Mr. Doug McMillon, CEO of Walmart, was a fruitful one. We had insightful discussions on different subjects. Happy to see India emerge as an attractive destination for investment.”