প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৩ চনৰ এপ্ৰিলত সৰ্বাধিক জিএছটি সংগ্ৰহৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 MAY 2023 6:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে ২০২৩ চনৰ এপ্ৰিলমাহৰ বাবে জিএছটি ৰাজহ সংগ্ৰহ হৈছে সৰ্বকালৰ সৰ্বাধিক ১.৮৭ লাখ কোটি টকাৰ "ভাৰতীয় অৰ্থনীতিৰ বাবে এক ডাঙৰ খবৰ"।
বিত্ত মন্ত্ৰালয়ৰ টুইটৰ সঁহাৰি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়:
"ভাৰতীয় অৰ্থনীতিৰ বাবে ভাল খবৰ! কৰ সংগ্ৰহৰ বৃদ্ধিয়ে, কম কৰ হাৰ স্বত্বেও, সমন্বয় আৰু অনুপালনৰ ক্ষেত্ৰত জিএছটিয়ে লাভ কৰা সফলতাক প্ৰতিফলিত কৰে। "

Prime Minister's Office
PM lauds highest ever GST collection in April 2023
01 MAY 2023 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called GST revenue collection for April 2023 being highest ever at ₹1.87 lakh crore a "great news for the Indian economy."
Replying to a Finance Ministry tweet, the Prime Minister tweeted :
"Great news for the Indian economy! Rising tax collection despite lower tax rates shows the success of how GST has increased integration and compliance."