Prime Minister's Office
PM lauds highest ever GST collection in April 2023
01 MAY 2023 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called GST revenue collection for April 2023 being highest ever at ₹1.87 lakh crore a "great news for the Indian economy."
Replying to a Finance Ministry tweet, the Prime Minister tweeted :
"Great news for the Indian economy! Rising tax collection despite lower tax rates shows the success of how GST has increased integration and compliance."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এপ্রিল ২০২৩দা খ্বাইদগী য়াম্না জি.এস.তি খোমগৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 MAY 2023 6:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি খ্বাইদগী য়াম্বা ওইনা এপ্রিল ২০২৩দা লুপা করোর লাখ ১.৮৭গী জি.এস.তি রেভিনিয়ু খোমগৎপা অসি “ভারতকী শেন্মিৎলোনগী খ্বাইদগী নুংঙাইবা পাউ” অমনি।
ফাইনান্স মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“ভারতকী শেন্মিৎলোনগী খ্বাইদগী নুংঙাইবা পাউনি! তেক্স রেত হন্থরবসু তেক্স খোমগৎপা হেনগৎলকপা অসিনা কমদৌনা জি.এস.তিদা থাজবা অমসুং থবক ওইনা পাংথোকপা হেনগৎলকপগে হায়বা উৎলে”।