ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୦୨୩ ଏପ୍ରିଲରେ ସର୍ବାଧତ୍କ ଜିଏସ୍‌ଟି ସଂଗ୍ରହକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
01 MAY 2023 6:44PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୩ ଏପ୍ରିଲରେ ସର୍ବାଧତ୍କ ୧.୮୭ ଲକ୍ଷକୋଟି ଜିଏସ୍‌ଟି ସଂଗ୍ରହକୁ ଭାରତୀୟ ଅର୍ଥନୀତି ପାଇଁ ବଡ଼ ଖବର ବୋଲି କହିଛନ୍ତି I
ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଏକ ଟୁଇଟ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ରିଟୁଇଟ୍ କରି ଲେଖିଛନ୍ତି: ଭାରତୀୟ ଅର୍ଥ ବ୍ୟବସ୍ଥା ପାଇଁ ବଡ଼ ଖବର I ଟିକସ ହାର କମିବା ସତ୍ତ୍ୱେ କର ସଂଗ୍ରହରେ ସଫଳତା ଜିଏସ୍‌ଟି ଏକୀକରଣ ଏବଂ ଅନୁପାଳନର ବୃଦ୍ଧିକୁ ଦର୍ଶାଉଛିI

Prime Minister's Office
PM lauds highest ever GST collection in April 2023
01 MAY 2023 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called GST revenue collection for April 2023 being highest ever at ₹1.87 lakh crore a "great news for the Indian economy."
Replying to a Finance Ministry tweet, the Prime Minister tweeted :
"Great news for the Indian economy! Rising tax collection despite lower tax rates shows the success of how GST has increased integration and compliance."