ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ କ୍ବାଣ୍ଟମ୍ ମିଶନ୍ ଉପରେ କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଡ. ଜିତେନ୍ଦ୍ର ସିଂଙ୍କ ଆର୍ଟିକିଲକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 APR 2023 1:45PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ କ୍ବାଣ୍ଟମ୍ ମିାନ୍ ଉପରେ କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଡ. ଜିତେନ୍ଦ୍ର ସିଂଙ୍କ ଆର୍ଟିକିଲକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଟ୍ବିଟ୍ କରିଛନ୍ତି :
‘‘କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଡ. ଜିତେନ୍ଦ୍ର ସିଂଙ୍କ ବ୍ୟାପକ ଭାବରେ ଦର୍ଶାଇଛନ୍ତି ଯେ କିପରି ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ କ୍ବାଣ୍ଟମ୍ ମିଶନ୍ ସହିତ, ଭାରତର ବିଶ୍ବ କ୍ବାଣ୍ଟମ୍ ପ୍ରଯୁକ୍ତି ମାନଚିତ୍ର ଉପରେ ନିଜର ଉପସ୍ଥିତି ଜାହିର କରିଛି…. ନିଶ୍ଚିତ ପଢ଼ନ୍ତୁ।’’

Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Jitendra Singh on India’s National Quantum Mission
25 APR 2023 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Jitendra Singh on India’s National Quantum Mission.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Dr Jitendra Singh elaborates how with the National Quantum Mission, India is on the global quantum tech map... Must read!”