প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী নেস্নেল ক্বান্তম মিসনগী মতাঙদা কেন্দ্র মন্ত্রী দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহগী আর্তিকল প্রধান মন্ত্রীনা সেয়র তৌরক্লি
25 APR 2023 1:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নেস্নেল ক্বান্তম মিসনগী মতাঙদা কেন্দ্র মন্ত্রী দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা মীয়ামদা সেয়র তৌরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখিবদা:
“কেন্দ্র মন্ত্রী দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহনা নেস্নেল ক্বান্তম মিসন, ইন্দিয়ানা মালেমগী ক্বান্তম তেক মেপতা করম্বা মফমদা লৈরিবগে হায়বা মচা খায়না তাক্লি... শোয়দনা পাবিয়ু!”

Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Jitendra Singh on India’s National Quantum Mission
25 APR 2023 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Jitendra Singh on India’s National Quantum Mission.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Dr Jitendra Singh elaborates how with the National Quantum Mission, India is on the global quantum tech map... Must read!”