ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭିତ୍ତିଭୂମି ସହ ଜଡ଼ିତ ସମସ୍ତ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଗତ ୯ ବର୍ଷରେ ଦ୍ରୁତ ପରିବର୍ତ୍ତନ ହୋଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 APR 2023 9:26AM by PIB Bhubaneswar
୨୦୧୪ ପରେ ୫୩,୮୬୮ କିଲୋମିଟରରୁ ଅଧିକ ଜାତୀୟ ରାଜପଥର ବିସ୍ତାର ତଥା ପ୍ରଶସ୍ତିକରଣ ହେବା ସମ୍ପର୍କିତ କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନୀତୀନ ଗଡ଼କରୀଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଏହି ଉପଲବ୍ଧିର ପ୍ରଶଂସା କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
ଭିତ୍ତିଭୂମି ସହ ଜଡ଼ିତ ସମସ୍ତ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଗତ ୯ ବର୍ଷରେ ଦ୍ରୁତ ପରିବର୍ତ୍ତନ ହୋଇଛି । ଉନ୍ନତ ସଡ଼କ ସଂଯୋଗ ଅର୍ଥନୀତିର ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ବହୁତ ମଜଭୁତ କରିଛି ।

Prime Minister's Office
The last 9 years have been transformative in all infra related sectors: PM
26 APR 2023 9:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a tweet by the Union Minister Shri Nitin Gadkari regarding amplification of National Highways by more than 53,868 KMs after 2014.
Applauding the feat the Prime Minister tweeted :
"The last 9 years have been transformative in all infra related sectors. Better road connectivity has greatly strengthened other vital areas of the economy."