Prime Minister's Office
The last 9 years have been transformative in all infra related sectors: PM
26 APR 2023 9:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a tweet by the Union Minister Shri Nitin Gadkari regarding amplification of National Highways by more than 53,868 KMs after 2014.
Applauding the feat the Prime Minister tweeted :
"The last 9 years have been transformative in all infra related sectors. Better road connectivity has greatly strengthened other vital areas of the economy."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যোৱা ৯ বছৰত সকলো আন্তঃগাঁথনি সম্পৰ্কীয় খণ্ডতে ৰূপান্তৰ সাধন হৈছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
26 APR 2023 9:26AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০১৪ৰ পাছত ৫৩,৮৬৮ কিলোমিটাৰৰো অধিক ৰাষ্ট্ৰীয় ঘাইপথ বৃদ্ধি সন্দৰ্ভত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী নীতিন গাডকাৰীৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এই কৃতিত্বৰ শলাগ লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"যোৱা ৯ বছৰত সকলো আন্তঃগাঁথনি সম্পৰ্কীয় খণ্ডতে ৰূপান্তৰ সাধন হৈছে। উন্নত পথ সংযোগে অৰ্থনীতিৰ আন-আন গুৰুত্বপূৰ্ণ ক্ষেত্ৰসমূহ বহুলাংশে সুদৃঢ় কৰিছে।"