প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মমাংগী চহি 9না ইনফ্রাগা মরী লৈনবা সেক্তর খুদিংদা অহোংবা পুরকখিঃ প্রধান মন্ত্রী
26 APR 2023 9:26AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী নিতিন গদকরীনা ইং 2014গী মতুংদা নেস্নেল হাইৱেবু 53,868 KM হেন্না শাংদোকখিবগী মতাংদা তৌরকখিবা ত্বীত অমা শেয়র তৌরকখ্রে।
থৌওং অসিবু থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মমাংগী চহি 9না ইনফ্রাগা মরী লৈনবা সেক্তর খুদিংদা অহোংবা পুরকখি। রোদ কন্নেক্তিবিতী ফগৎলকপনা শেন্মিৎলোনগী মরু ওইবা লম কয়াবু মশক থোক্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লে”।

Prime Minister's Office
The last 9 years have been transformative in all infra related sectors: PM
26 APR 2023 9:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a tweet by the Union Minister Shri Nitin Gadkari regarding amplification of National Highways by more than 53,868 KMs after 2014.
Applauding the feat the Prime Minister tweeted :
"The last 9 years have been transformative in all infra related sectors. Better road connectivity has greatly strengthened other vital areas of the economy."