প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছটি সংগমমৰ অতিথিসকলক উষ্ম আদৰণি জনোৱাৰ বাবে বাদলপাৰাৰ জনতাৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 APR 2023 9:23AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সৌৰাষ্ট তামিল সংগমমৰ অতিথিসকলক পৰিয়ালৰ দৰে আদৰণি জনোৱাৰ বাবে সোমনাথৰ বাদলপাৰা গাঁৱৰ জনতাক ভূয়সী প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে৷
এছটি সংগমমৰ এটা টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“দেখি আনন্দিত হৈছো৷ বাদলপাৰাৰ জনতাক প্ৰশংসা কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM praises people of Badalpara for warm welcome of ST Sangamam guests
25 APR 2023 9:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the people of Badalpara Village, Somnath for welcoming Saurashtra Tamil Sangamam guests like family.
In reply to a tweet by the ST Sangamam, the Prime Minister tweeted :
"Heartening to see. Compliments to the people of Badalpara."