প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী ভাৰতীয় জনঔষধি পৰিযোজনাই দৰিদ্ৰ আৰু মধ্যবিত্ত শ্ৰেণীৰ বাবে উল্লেখনীয় সঞ্চয় নিশ্চিত কৰিছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
19 APR 2023 2:52PM by PIB Guwahati
জি-২০ প্ৰতিনিধি দলে প্ৰধানমন্ত্ৰী ভাৰতীয় জনঔষধি পৰিযোজনা কেন্দ্ৰ ভ্ৰমণ কৰাক লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সুখ প্ৰকাশ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড০ মনসুখ মাণ্ডভিয়াৰ এক টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে,
"প্ৰধানমন্ত্ৰী ভাৰতীয় জনঔষধি পৰিযোজনা হৈছে সুলভ মূল্যৰ স্বাস্থ্যসেৱা নিশ্চিত কৰাৰ লক্ষ্যৰে ভাৰত চৰকাৰে ৰূপায়ন কৰা এক ঐতিহাসিক পদক্ষেপ। ই দৰিদ্ৰ আৰু মধ্যবিত্ত শ্ৰেণীৰ বাবে যথেষ্ট সঞ্চয় নিশ্চিত কৰিছে। জি-২০ৰ সন্মানীয় প্ৰতিনিধিসকলে এই আঁচনিৰ দিশসমূহ চাবলৈ সুযোগ পোৱাটো দেখি আনন্দিত হৈছো।"

Prime Minister's Office
Pradhan Mantri Bharatiya Janaushadhi Pariyojana has ensured significant savings for the poor and middle classes: PM
19 APR 2023 2:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on the visit of G20 delegation to Pradhan Mantri Bharatiya Janaushadhi Pariyojana Kendra.
Replying to a tweet by the Union Minister Dr Mansukh Mandaviya the Prime Minister tweeted :
"Pradhan Mantri Bharatiya Janaushadhi Pariyojana is a landmark initiative aimed at ensuring affordable healthcare. It has ensured significant savings for the poor and middle classes. Glad to see that esteemed G-20 delegates got the opportunity to see aspects of this scheme."