প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী ভারতিয় জনঔশাধি পরিয়োজনানা লায়রবা অমসুং মিদল ক্লাসকীদমক চাউনা শেল তুংশিনবা ঙমহনখ্রে: পি.এম.
19 APR 2023 2:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জি২০ দেলিগেসন্না প্রধান মন্ত্রী ভারতিয় জনঔশাধি পরিয়োজনা কেন্দ্রদা চৎখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
"প্রধান মন্ত্রী ভারতিয় জনঔশাধি পরিয়োজনা অসি হোংনা হেল্থকিয়র ফংহন্নবা পান্দমগা লোয়ননা পাইখৎখিবা মরু ওইবা থৌশিল অমনি। মসিনা লায়রবা অমসুং মিদল ক্লাসকীদমক চাউনা শেল তুংশিনবা ঙমহনখি। ইকাই খুম্নরবা জি-২০ দেলিগেৎশিংনা স্কিম অসিগী শক্তমশিং উবা ফংবগী খুদোংচাবা ফংখিবা অসিদা নুংঙাইবা পোকই।"

Prime Minister's Office
Pradhan Mantri Bharatiya Janaushadhi Pariyojana has ensured significant savings for the poor and middle classes: PM
19 APR 2023 2:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on the visit of G20 delegation to Pradhan Mantri Bharatiya Janaushadhi Pariyojana Kendra.
Replying to a tweet by the Union Minister Dr Mansukh Mandaviya the Prime Minister tweeted :
"Pradhan Mantri Bharatiya Janaushadhi Pariyojana is a landmark initiative aimed at ensuring affordable healthcare. It has ensured significant savings for the poor and middle classes. Glad to see that esteemed G-20 delegates got the opportunity to see aspects of this scheme."