প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মা কামাখ্যা কোরিদোরনা শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌশিল অমা ওইরগনি: পি.এম.
19 APR 2023 3:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কাশী বিশ্বানাথ ধাম অমসুং শ্রী মহাকাল মহালোক কোরিদোরগুম্না মা কামাখ্যা কোরিদোরনা শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌশিল অমা ওইরগনি হায়না থাজবা ফোঙদোকখ্রে।
অসামগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী হিমন্তা বিশ্বা শর্মনা ত্বিত অমদা তুংলমচৎতা মা কামাখ্যা কোরিদোর নৌনা শেমগৎপা অসিগী শক্তম করম তৌগনি হায়বগী মমি অমা শিয়র তৌখি।
অসামগী সি.এম.গী ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মা কামাখ্যা কোরিদোরনা শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌশিল অমা ওইরগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ।
স্পিরিচুএল এক্সপরিয়েন্সকা মরী লৈননা কাশী বিশ্বানাথ ধাম অমসুং শ্রী মহাকাল মহালোক্তা অওনবা পুরকখি। মসিগা চপ মান্ননা মরু ওইরিবা ৱাফম অসি তুরিজম হেনগৎহনখি অমসুং লোকেল ইকনোমীনা শাহৌ ফংহনখি।”

Prime Minister's Office
Maa Kamakhya corridor will be a landmark initiative: PM
19 APR 2023 3:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed hope that like Kashi Vishwanath Dham and Shree Mahakal Mahalok corridor, Maa Kamakhya corridor will also be a landmark initiative.
In a tweet, Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma shared a glimpse of how the renovated Maa Kamakhya corridor will look like in the near future.
Responding to the tweet by Assam CM, the Prime Minister tweeted;
“I am sure Maa Kamakhya corridor will be a landmark initiative.
Kashi Vishwanath Dham and Shree Mahakal Mahalok have been transformative as far as the spiritual experience is concerned. Equally important is the fact that tourism is enhanced and the local economy gets a boost.”