প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইরিঙৈ মনুংদা পাংথোকপা ১০০শুবা জি-২০ মীফম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
17 APR 2023 6:58PM by PIB Imphal
ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইরিঙৈ মনুংদা পাংথোকপা ১০০শুবা জি-২০ মীফম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
জি-২০ ইন্দিয়াগী ত্বিৎ থ্রিদ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ‘মালেম অমা, ইমুং অমা, তুংলমচৎ অমা’ হায়রিবা ৱাখল্লোন অসিনা লমজিং ওইদুনা অমসুং ‘বসুধাইবা কুতুম্বকম’গী ঐখোয়গী চৎনবীগা লোয়ন্না, মালেমগী হেন্না ফনবা অমসুং হেন্না ফবা গ্রহ অমা ওইনবা ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অসিদা থবক পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
PM lauds 100th G20 meeting during India's G20 Presidency
17 APR 2023 6:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the 100th G20 meeting during India's G20 Presidency.
In response to a tweet thread by G 20 India, the Prime Minister said;
"Guided by the principle of ‘One Earth, One Family, One Future’ and in line with our ethos of ‘Vasudhaiva Kutumbakam’, India’s G20 Presidency has worked to further global good and create a better planet."