প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়ন নেভীগী তোপ-তোপ্পা স্কিল অমসুং ৱাখল চেৎপগী মতৌবু থাগৎখ্রে
13 APR 2023 10:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন নেভীনা ONGCগী অরুবা ফুএল এক্সত্রেক্সন ইক্বিপমেন্ত নিংথীনা শেমজিন শাজিনখিবগীদমক্তা মখোয়গী তোপ-তোপ্পা স্কিল অমসুং ৱাখল চেৎপগী মতৌবু থাগৎখ্রে। থৌওং অসিনা ঈশৈ লৈমায় মনুংদা অহেনবা ফুএল লাইন থম্বা য়াহনখি।
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়গী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খিঃ
"ইন্দিয়ন নেভীনা নিংথীরবা থবক পাংথোক্লে!"

Prime Minister's Office
PM lauds Indian Navy's exceptional skill and determination
13 APR 2023 10:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Indian Navy's exceptional skill and determination for untangling ONGC's complex fuel extraction equipment, enabling seamless installation of additional underwater fuel lines.
In response to a tweet by the Ministry of Petroleum and Natural Gas, the Prime Minister said;
"Great effort by the Indian Navy!"