Prime Minister's Office
PM appreciates use of 3D printing technology in construction of post office
12 APR 2023 5:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the use of 3D printing technology in construction of post office in Bengaluru.
Sharing a tweet by Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister tweeted:
“Good to see new avenues of technology being harnessed for this purpose.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডাকঘৰ নিৰ্মাণৰ ক্ষেত্ৰত ‘৩-ডি প্ৰযুক্তি’ ব্যৱহাৰ কৰা বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
12 APR 2023 5:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাংগালুৰুত ডাকঘৰ নিৰ্মাণৰ ক্ষেত্ৰত ত্ৰিমাত্ৰিক মুদ্ৰণ প্ৰযুক্তি ব্যৱহাৰ কৰা কথাক প্ৰশংসা কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় ৰে'ল মন্ত্ৰী শ্ৰী অশ্বিনী বৈষ্ণৱৰ এটা ‘টুইট’-ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"এই উদ্দেশ্যৰ বাবে প্ৰযুক্তিয়ে আগবঢ়োৱা নতুন পন্থা ব্যৱহাৰ কৰা দেখি ভাল লাগিছে।"