প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল প্রদেসকী চাউখৎ-থৌরাংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱাফমশিং ফোঙদোকখ্রে
11 APR 2023 2:33PM by PIB Imphal
অরুনাচল প্রদেসকী চাউখৎ-থৌরাংগী মতাংদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“পায়খৎলিবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অসিনা অরুনাচল প্রদেসকী মনুং হুঞ্জিনবা মফমশিংদা লৈরিবা মীয়ামগী পুন্সি মহিং ফগৎহল্লগনি”।
ত্বিৎ অমদা, য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা হায়খি মদুদি কিবিথোদা আই.তি.বি.পিনা পায়খৎপা স্কিম ময়াম অমগা লোয়ন্না মহাক্না মিনি-মাইক্রো হায়দ্রোইলেক্ত্রিক প্রোজেক ৯ শঙ্গাখ্রে। মহাক্না নুপী সেল্প হেল্ফ গ্রুপশিংগী একজিবিসন অমসু শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;

Prime Minister's Office
PM speaks about the developmental works in Arunachal Pradesh
11 APR 2023 2:33PM by PIB Delhi
Responding to the tweet by Union Home Minister, Shri Amit Shah about developmental works in Arunachal Pradesh, PM tweeted;
“These development works will improve quality of life for people living in remote parts of Arunachal Pradesh.”
In a tweet Union Home Minister, Shri Amit Shah informed that he has launched 9 mini-micro hydroelectric projects along with a plethora of schemes initiated by ITBP at Kibithoo. He has also attended an exhibition held by women-led SHGs.
The Prime Minister tweeted;