প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লম্লক্কী শা-উচেক্কী মতাংদা মীয়ামগী ত্বিৎশিংগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখ্রে
10 APR 2023 9:33AM by PIB Imphal
লম্লক্কী শা-উচেক্কী মতাংদা মীয়াম্না হরাও-তয়াম্বগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামগী পাউখুম পীখ্রে।
ঙরাং মহাক্কী বন্দিপুর তাইগর রিজার্বকী খোঙচৎ মনুংদা শামুশিংনা প্রধান মন্ত্রীদা বর পীখিবা অদুগী মতাংদা পরাসুরাম এম.জিগী ৱাফম অমা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হোই, মসি তশেংনা অখন্নবা অমনি”।
প্রিয়ানকা গোএলনা দিল্লিগী নেসনেল জুলোজিকেল পার্ক য়েংখিবা অদু শ্রী মোদীনা থাগৎখি অমসুং ত্বিৎ তৌদুনা পাউখুম পীখি
“অফবা থবক্নি। ভারতকী শা-উচেক অমসুং পাম্বীশিংগী মখল কয়া অসি শিংথানিঙাই ওই, অমসুং মসি হেন্না মশক খঙনবা মীয়াম্না খুদোংচাবা লৌগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।
প্রধান মন্ত্রীনা ঙরাংগী খোঙচৎ অদুগী ফোতোশিংসু য়েংহনখি।

Prime Minister's Office
PM responds to citizens' tweets on wild life
10 APR 2023 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi engaged with citizens regarding people's enthusiasm for wildlife.
Responding to Parashuram MG's comment on elephants blessing the Prime Minister during his yesterday's visit to Bandipur Tiger Reserve, the Prime Minister tweeted:
"Yes it was special indeed."
Shri Modi also applauded Priyanka Goel's visit to National Zoological park, Delhi and tweeted in response
"Good. India’s floral and faunal diversity is incredible, and I hope people get the opportunity to discover more of this."
The Prime Minister also shared pictures from yesterday.