Prime Minister's Office
PM responds to citizens' tweets on wild life
10 APR 2023 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi engaged with citizens regarding people's enthusiasm for wildlife.
Responding to Parashuram MG's comment on elephants blessing the Prime Minister during his yesterday's visit to Bandipur Tiger Reserve, the Prime Minister tweeted:
"Yes it was special indeed."
Shri Modi also applauded Priyanka Goel's visit to National Zoological park, Delhi and tweeted in response
"Good. India’s floral and faunal diversity is incredible, and I hope people get the opportunity to discover more of this."
The Prime Minister also shared pictures from yesterday.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বন্যপ্ৰাণী সন্দৰ্ভত নাগৰিকসকলে কৰা ‘টুইট’-ৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সঁহাৰি
10 APR 2023 9:33AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বন্যপ্ৰাণী সন্দৰ্ভত নাগৰিকসকলে প্ৰকাশ কৰা উতসাহৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কালি বান্দিপুৰ ব্যাঘ্ৰ সংৰক্ষিত অঞ্চল ভ্ৰমণৰ সময়ত হাতীৰ আশীৰ্বাদ সন্দৰ্ভত পৰশুৰাম এমজি-য়ে কৰা মন্তব্যৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই কৰা ‘টুইট’-ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"এৰা, এয়া দৰাচলতেই বিশেষ আছিল।"
প্ৰিয়ংকা গোৱেলৰ দিল্লীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় জীৱবৈজ্ঞানিক উদ্যান ভ্ৰমণৰ শলাগ লোৱাৰ লগতে শ্ৰী মোদীয়ে ইয়াৰ প্ৰত্যুত্তৰত টুইট কৰে
"খুউব ভাল কথা। ভাৰতৰ ফুল আৰু জৈৱ বৈচিত্ৰ্যতা নিতান্তই অতুলনীয়, আৰু মানুহে ইয়াৰ অধিক আৱিষ্কাৰ কৰাৰ সুযোগ পোৱাটো মই নিশ্চয় আশা কৰিম।
খুউব ভাল কথা। ভাৰতৰ ফুল আৰু জৈৱ বৈচিত্ৰ্যতা নিতান্তই অতুলনীয়, আৰু মানুহে ইয়াৰ অধিক আৱিষ্কাৰ কৰাৰ সুযোগ পোৱাটো মই নিশ্চয় আশা কৰিম।"
প্ৰধানমন্ত্ৰী কালিৰ কেইখনমান ফটোও ‘শ্বেয়াৰ’ কৰে।
“এৰা, ইয়াত কালিৰ কেইখনমান ফটো আছে। এটা আশ্চৰ্যকৰ অভিজ্ঞতা আছিল।"