প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহাবীৰ জয়ন্তী উপলক্ষে ভগৱান মহাবীৰৰ মহৎ শিক্ষাৰ কথা স্মৰণ কৰে
04 APR 2023 10:09AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহাবীৰ জয়ন্তীউপলক্ষে ভগৱান মহাবীৰক প্ৰণাম জনাই কয় যে ভগৱান মহাবীৰে এক শান্তিপূৰ্ণ, সুসংগত আৰু সমৃদ্ধসমাজ গঢ়ি তোলাৰ পথ দেখুৱাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"আজিৰ দিনটো এক বিশেষ দিন, যেতিয়া আমি ভগৱান মহাবীৰৰ মহৎ শিক্ষাৰ কথা মনত পেলাইছো। তেওঁ এখন শান্তিপূৰ্ণ, সৌহাৰ্দ্যপূৰ্ণ আৰু সমৃদ্ধসমাজ গঢ়ি তোলাৰ পথ দেখুৱাইছিল। তেওঁৰ দ্বাৰা অনুপ্ৰাণিত হৈ আমি সদায়ে আনৰ সেৱা কৰিম আৰু দৰিদ্ৰ আৰু দলিত লোকসকলৰ জীৱনত এক ইতিবাচক পৰিৱৰ্তন আনিব পাৰোঁ।"

Prime Minister's Office
PM recalls the noble teachings of Bhagwan Mahavir on Mahavir Jayanti
04 APR 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, bowing to Bhagwan Mahavir on Mahavir Jayanti said that Bhagwan Mahavir showed the way to build a peaceful, harmonious and prosperous society.
The Prime Minister tweeted;
"Today is a special day, when we recall the noble teachings of Bhagwan Mahavir. He showed the way to build a peaceful, harmonious and prosperous society. Inspired by him, may we always serve others and also bring a positive difference in the lives of the poor and downtrodden."