প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মহাবির জয়েন্তিনা লাকপদা ভগবান মহাবিরনা তাকপী-তম্বীরম্বশিং নীংশিংখ্রে
04 APR 2023 10:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাবির জয়েন্তীনা লাকপদা ভগৱান মহাবিরবু খুরুমজরদুনা হায়খি ভগবান মহাবিরনা শান্তি লৈবা, তংদু-লৈতাবা অমসুং চাউখৎপা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা লম্বী তাকপীরমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঐখোয়না ভগবান মহাবিরনা তাকপী-তম্বীরমখিবশিং অদু নীংশিংলুবা মতমদা ঙসি অসি অখন্নবা নুমিৎ অমা ওইরি। মহাক্না শান্তি লৈবা, তংদু-লৈতাবা অমসুং চাউখৎপা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা লম্বী তাকপীরমখি। মহাক্না ইথিল পীদুনা ঐখোয়না মতম চুপ্পদা অতোপ্পবু তেংবাংবা ঙম্বা ওইরসনু অমসুং লায়রবা অমসুং তুহৎপীরম্বশিংগী পুন্সিদা অফবা অওনবা অমা পুরকপা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM recalls the noble teachings of Bhagwan Mahavir on Mahavir Jayanti
04 APR 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, bowing to Bhagwan Mahavir on Mahavir Jayanti said that Bhagwan Mahavir showed the way to build a peaceful, harmonious and prosperous society.
The Prime Minister tweeted;
"Today is a special day, when we recall the noble teachings of Bhagwan Mahavir. He showed the way to build a peaceful, harmonious and prosperous society. Inspired by him, may we always serve others and also bring a positive difference in the lives of the poor and downtrodden."