প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বীবীনগরদা এম্সকী ইনফ্রাস্ত্রকচর পাকথোক-চাউথোকহনবা অসিনা তেলঙ্গানাদা কান্নবা পীরগনি: পি.এম.
06 APR 2023 4:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি বীবীনগরদা এম্সকী ইনফ্রাস্ত্রকচর পাকথোক চাউথোকহনবা অসিনা তেলঙ্গানাদা কান্নবা পীরগনি অমসুং মশা-মউ ফবা ভারত অমা শেমগৎনবা হৌজিক পাইখৎলিবা ঐখোয়গী খোঙথাংশিংদা শাহৌ পীরগনি।
ত্বিত অমদা হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এপ্রিল ৮, ২০২৩দা এম্স বীবীনগরদা অনৌবা স্তেৎ-ওফ-দি-আর্ত ফেসিলিতীশিংগী উরেপ-উয়ুং তমগনি হায়না ফোঙদোকখি।
কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রালয়না তৌখিবা ত্বিতকী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
“বীবীনগরদা এম্সকী ইনফ্রাস্ত্রকচর পাকথোক চাউথোকহনবা অসিনা তেলঙ্গানাদা কান্নবা পীরগনি অমসুং মশা-মউ ফবা ভারত অমা শেমগৎনবা হৌজিক পাইখৎলিবা ঐখোয়গী খোঙথাংশিংদা শাহৌ পীরগনি”

Prime Minister's Office
The augmenting of infrastructure at AIIMS in Bibinagar will benefit Telangana: PM
06 APR 2023 4:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that the augmenting of infrastructure at AIIMS in Bibinagar will benefit Telangana and add momentum to our ongoing efforts of creating a healthy India.
In a tweet, Union Minister for Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya has informed that Prime Minister, Shri Narendra Modi will lay the foundation stone for new state-of-the-art facilities at AIIMS Bibinagar on 8th April 2023.
In reply to the tweet by Union Health Minister, the Prime Minister said"
"The augmenting of infrastructure at AIIMS in Bibinagar will benefit Telangana and add momentum to our ongoing efforts of creating a healthy India."