ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇସ୍ରୋ ଦ୍ୱାରା ପୁନଃବ୍ୟବହାରଯୋଗ୍ୟ ପ୍ରକ୍ଷେପଣ ଯାନ ସ୍ୱୟଂ ଅବତରଣ ମିଶନର ସଫଳ ପରୀକ୍ଷଣ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
02 APR 2023 8:18PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଇସ୍ରୋ ଦ୍ୱାରା ପୁନଃବ୍ୟବହାରଯୋଗ୍ୟ ପ୍ରକ୍ଷେପଣ ଯାନ ସ୍ୱୟଂ ଅବତରଣ ମିଶନର ସଫଳ ପରୀକ୍ଷଣ ପାଇଁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଡିଆରଡିଓ ଏବଂ ଭାରତୀୟ ବାୟୁ ସେନା ସହଯୋଗରେ ଏପ୍ରିଲ୨, ୨୦୨୩ ଭୋର ସମୟରେ ଏରୋନଟିକାଲ ଟେଷ୍ଟ ରେଞ୍ଜ (ଏଟିଆର), ଚିତ୍ରଦୁର୍ଗ, କର୍ଣ୍ଣାଟକ ଠାରେ ଇସ୍ରୋ ସଫଳତାର ସହ ପୁନଃବ୍ୟବହାରଯୋଗ୍ୟ ପ୍ରକ୍ଷେପଣ ଯାନ ସ୍ୱୟଂ ଅବତରଣ ମିଶନ (ଆରଏଲଭି ଏଲଇଏକ୍ସ) ପରିଚାଳନା କରିଥିଲା ।
ଇସ୍ରୋର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ବଢିଆ ଦଳଗତ ପ୍ରୟାସ । ଏହି ଉପଲବ୍ଧି ପୁନଃବ୍ୟବହାରଯୋଗ୍ୟ ଭାରତୀୟ ପ୍ରକ୍ଷେପଣ ଯାନ ସାକାର ଦିଗରେ ଆଉ ଏକ ପଦକ୍ଷେପ ।”

Prime Minister's Office
PM praises ISRO conducting Reusable Launch Vehicle Autonomous Landing Mission
02 APR 2023 8:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as ISRO conducts Reusable Launch Vehicle Autonomous Landing Mission.
ISRO joined by DRDO and Indian Air Force successfully conducted the Reusable Launch Vehicle Autonomous Landing Mission (RLV LEX) at the Aeronautical Test Range (ATR), Chitradurga, Karnataka in the early hours on April 2, 2023.
In reply to the tweet threads by ISRO, the Prime Minister tweeted;
“A great team effort. This achievement takes us one step closer to realising an Indian Reusable Launch Vehicle.”