প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রিয়ুজেবল লঞ্চ ভেহিকল ওতোনোমস লেন্দিং মিসন পাংথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ইসরো থাগৎখ্রে
02 APR 2023 8:18PM by PIB Imphal
রিয়ুজেবল লঞ্চ ভেহিকল ওতোনোমস লেন্দিং মিসন পাংথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইসরো থাগৎখ্রে।
ইসরো, দি.আর.দি.ও অমসুং ইন্দিয়ান এয়র ফোর্সনা পুন্না এপ্রিল ২,২০২৩গী অঙনবা অয়ুক্তা কর্নাতকাগী চিত্রাদুর্গাদা লৈবা এরোনোতিকেল তেস্ত রেঞ্জ(এ তি আর)দা রিয়ুজেবল লঞ্চ ভেহিকল ওতোনোমস লেন্দিং মিসন(আর এল ভি লেক্স) মাইপাক্না পাংথোকখ্রে।
ইসরোগী ত্বিৎ থ্রিদশিংগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অচৌবা পুন্না পাংথোকমিন্নবা থবক অমনি। মসিগী মাইপাকপা অসিনা ঐখোয় ভারতকী রিয়ুজেবল লঞ্চ ভেহিকল অমগী মঙলান মঙফাওন্নবা খোঙথাং অমা নকশীল্লে”।

Prime Minister's Office
PM praises ISRO conducting Reusable Launch Vehicle Autonomous Landing Mission
02 APR 2023 8:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as ISRO conducts Reusable Launch Vehicle Autonomous Landing Mission.
ISRO joined by DRDO and Indian Air Force successfully conducted the Reusable Launch Vehicle Autonomous Landing Mission (RLV LEX) at the Aeronautical Test Range (ATR), Chitradurga, Karnataka in the early hours on April 2, 2023.
In reply to the tweet threads by ISRO, the Prime Minister tweeted;
“A great team effort. This achievement takes us one step closer to realising an Indian Reusable Launch Vehicle.”