Prime Minister's Office
PM applauds GI Tag for Ladakh's Wood Carving
05 APR 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness about GI Tag for Ladakh's Wood Carving, a first of its kind.
Replying to the tweet by Member of Parliament from Ladakh, Shri Jamyang Tsering Namgyal, the Prime Minister said;
"This will make Ladakh’s cultural traditions even more popular and benefit artisans."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লদাখকী ৱুদ কার্বিংগীদমক্তা জি.আই. তেগ ফংখিবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি
05 APR 2023 10:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লদাখকী ৱুদ কার্বিংগীদমক্তা জি.আই. তেগ ফংখিবা অদুগীদমক্তা আরাওবা ফোংদোকখি, মসি অসিগুম্বা মখল অহানবনি।
লদাখতগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, শ্রী জাময়াং সেরিংনা তৌরকপা ত্বীত অদুবু পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসিনা লদাখকী কলচরেল ত্রেদিশনশিং অদুবু অমুক্কসু হেন্না মীয়াম্না পাম্নবা অমসুং আর্তিসানশিংবু কানহল্লগনি।”